">

20. heinäkuuta 2015

Loma startaa

Hei

Pitkä työputki takana ja kohta starttaa loma. Tänä vuonna päätettiin että lähdetään Norjaan lomailemaan. Tarkoitus lähteä Bergenin lähistölle. Mies halusi päästää patikoimaan ja valokuvamaan Trolltungan upeita maisemia. Ollaan matkalla noin 20 päivää. Majoituksena meillä on iso teltta ja ollaan caping alueilla. Viime vuonna käytiin viikoksi Pohjois-Norjassa Lofooteilla teltailemaan, tällä kertaa mennään etelään. Autolla kun lähtee ja varsinkin teltailemaan niin pitää muistaa ottaa melkein koko koti. Perjantaina kävin kaupassa ostamassa reissun kaikkia mahdollista niin sanotusti pussi ruokaa ja säilykkeitä, pitää vaan maanantaina hoitaa   kasviksia mukaan. Mitään kylmälaukkua ei nyt tullaan ottamaan mukaan, päätettiin että kaikki kylmä tarvitseva tullaan ostamaan sieltä




Jos netti tulee toimimaan hyviin niin pääsen bloggaa matkallakin. Tulen ottamaan paljon kuvia ja kertomaan reisusta lisää.

¤¤¤


Perjantaina startasi Personal Training koulutus putki. Käytiin anatomiaa sekä liikeanalyysejä. Oli taas tehokas koulutus viikonloppu. Tulen ottamaan reissun koulutus materiaalia mukaan niin pääsen lukemaan sielläkin.


                                                                              -DEE


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti