">

9. heinäkuuta 2015

Teoriakoe läpi

Hei

Eilen sain suoritettua Kuntosalivalmentajan teoria kokeen. Näyttökokeen jälkeen sähköpostiin tuli viesti että olisi 2 viikkoa aikaa suorittaa teoria kokeen.
  Kokeessa on 60 kysymystä ja vaan 30 min aikaa. Päätin aluksi lukemaan kaikki oppimismateriaali uudelleen läpi ennen kun suoritan kokeen. Eilen pojat lähtivät postiin niin sillä ajalla päätin sitä suorittaa. Aluksi oli harjoitus kysymyksiä ja sen jälkeen varsinainen koe. Kokeessa oli paljon komppa kysymyksiä, mutta pysyin rauhallisena ja koitin lukea kysymyksiä tarkkaa ja rauhallisesti. Kyllä virheitä tuli, onneksi vaan 8kpl. Läpäisy raja oli 70%
 Ensi viikolla odotellaan sitten lisensia postitse kotiin. Nyt tuntuu paljon helpottavalta ololta, pääsee rentoutumaan hetkiksi ja pääsee lukemaan uusia kirjoja mitkä olen hankinnut Fitralta.

Syö Liiku Kehity -kirja olen odottanut todella pitkään. Aluksi en viitsinyt osta päätin odota sitä kirjastosta, ja siihen meni 2,5kuukautta kun se vihdoin tuli kirjastosta. En päässyt sitä lukemaan ollenkaan koska silloin just valmistauduin näyttökokeseen ja palautin se kiltisti takaisin kirjastoon. Edellisenä koulutus viikonloppuna meillä oli myynnissä kyseinen kirja, en edes harkinnut vaan suoraan nimi paperin ja kirja kouraan. Nyt sitten pääsee lukemaan ja perehtymään siihen. Aika monet ovat suosittellut kyseistä kirja jopa myös meidän opettajakin.



                                                                      -Dee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti