">

8. maaliskuuta 2015

GoExpo 2015

Moi

Nyt on viikonloppuna hulinaa kuin GoExpo on meneillään messukeskuksessa, lisä tietoa GoExposta TÄÄLTÄ. Itse päätin käydä jo perjantaina, ajattelin hyödyntää viimeistä vapaa päivä, kun en millä olisin ehtinyt lauantaina tai sunnuntaina. Viime vuonna jäi niin hyvä mieli noista GoExpo messusta että olin aika innossa nytkin.




 Kävin heittää mieheni jo kello 9 sinne kun Kuva&Kamera alkoi jo silloin, itse saavuin vasta kello 12 kun muu messu osio aukesi vastaa silloin. Kiertelin aluksi koko messu aluetta, ja vasta sitten menin kunnolla katsomaan mitä mistäkin löytyy.
  Paljon oli perjantaina koululaisia, kun on lapsille on erilaista urheilu näyttö tarjoilla. Omasta mielestä se on todella hyvä juttu, jos lapsi ei osaa päättää mitä häntä kiinnosta harrastaa niin sieltä pääsee kokeilla kaikkia.



  Minua kiinnosti enemmän Kunto puoli. Kävin paremmin tutustumaan ja kyselemään Trainer4you standillä PT opinnoista. Shoppailin muutama tuotetta CocoVillä, sekä ostin kunto kirjan,  kävin moikkamassa tuttuja Freddy osastolla. Jäi myös seuraaman Sport Model -naisten semifinaalia, nättiä tyttöjä oli siellä.


 Fressi osastolla sain hyvä vinkki käydä kokeilemassa Leppävaaran Fressia, siellä löytyy infrapunasauna sekä mikä minua todella kiinnostaisi uima-allas, eli vesijumppa. Pitäisi käydä ensi viikolla kokeilemassa, kun on monilta on kuullut että Leppävaaran Fressi on todella mukava paikka käydä.


  Tutustuin myös SUP-lautailuun, ajattelin tänä kesänä käymään testaamassa kyseistä lajia. Tänä vuonna huomasin että SUP:sta oli aika paljon osastoja GoExpossa. Lisää SUP lajista TÄÄLTÄ. Messuilla oli myös iso vesiallas missä voisi kokeilla kanootilla melomista, se vaan nyt sitten jäi ehkä sitten ensi vuonna kokeillaan.


  Lopussa liityin mieheni seuraan Kuva&Kamera puolelle kuuntelemaan muutaman valokuvajan vinkkejä valokuvamisesta.
Messut ovat auki vielä sunnuntaina, kannata käydä tutustumassa jos et ole vielä päässyt. Jos on lapsia, niin ehdottomasti niitä mukaan kokeilemaan erilaisia urheilulajia.
                                                                            -Dee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti