">

24. elokuuta 2015

Ajansäästöä Kotikonstein


Ehditkö aina käydä salilla? Ehditkö tehdä se oma treeni minkä olet suunitellut?

Perjantaina oli tarkoitus salilla tehdä käsitreeniä, mutta en kyllä salille onnistunut lähtemään. Aamulla hoidin aluksi koneella muutamia työ hommia ja samalla miettinyt lähtemistä salille. Kun katsoin seuraavan kerran kelloa niin tajusin etten enää ehdi salille asti, koska lapsi oli tulossa kohta puoli jo koulusta.
 Muistin että meillä jossain lojuu käsipainot mitkä oli hankittu vuonna muusi ja nakki. Päätin että kun on käsitreenistä kyse niin niillä kyllä tulen pärjäämän.

 Kävin ulkona lyhyellä juoksu lenkillä että saisin lihakset lämpimäksi ja sitten suoraan käsipainoihin pariin.
4x15 hauiskääntö käsipainoilla vuorotellen
4x15 penkkidippi, jalat suorina
4x15 keskitetty hauiskääntö käsipainoilla
3x15 ojentajapunnerrus käsipainoilla pään yli
4x15 hauiskääntö käsipainoilla seisten




Hiki siinä sitten tuli, kun asunnossa muutenkin yli 30 astetta. Lihakset saivat pumppia ja olo oli hyvä, varsinkin  kun treeniin meni 45 min ja siitä suoraan päätin kokata lounas. Jos olisin lähtenyt salille niin matkaan menisi bussilla ainakin tunnin ja siitä salilla treeni plus suihku, ajan säästöä siinähän sitten tuli.

Jos kynnys on joskus vaikea lähteä salille tai ryhmäliikunta tunnille, tai on muita esteitä, niin kannata hyödyntää kotitreeniä jos on mahdollisuus. Paljon ei siihen vaadi, riitä jos löytyy käsipainot, kuminauha tai kahvakuula niin niillä hyvin pärjää. Aloitelijoile suositelisin oma kehon paino tai limupullot täyttäisi vedellä niin niillä saa jo hyvät painot.


                                                                        -DEE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti