">

28. kesäkuuta 2015

Kuntosalivalmentajan Näyttökoe meni läpi

Hei

Perjantai oli jännitys päivä. Heräsin jo todella aikaisin lukemaan ja kertaamaan liikkeet ja niiden teknikkaat ja mihin pitäisi erityisesti kiinnittää huomiota. En paljon ehtinyt siinä aamulla heti lukemaan kun jouduin hoitamaan duuni asioita, sitten poika hoitoon ja siitä suoraan kauppaan ja valmistamaan ruokia perheelle sekä itselleen mukaan.
  Matkalla Espooseen koitin siinä bussissa lukemaan, mutta ajatus kokoajan karkasi. Päivän aloitettiin teorialla ja jätettiin näyttö kokeet iltapäiväksi. Ruokatunilla lähdin rannalle kävelemään rauhouitumaan koska sitten oli näytön paikka.
  Meitä oli jokunen 10 paria ja liike piti ohjata parille niin kuin kuntosali aloitelijalle. Siinä me seisottiin, jännitettiin ja odotettiin meidän oma vuoro. Jännitys enemmän tiivistyi kun näki muita kuin ne tulivat salin puolelta hymy naamassa. Itseäni jännitti enemmän että unohdan kokonaan liikkeen tai teen väärällä teknikkaalla sen.
 Päästin parini ensimmäiseksi ohjaamaan ja sen jälkeen kun hän sai palautetta niin siinä ajassa mietin oman liikeni tekniikka, laitteen säädöt sekä miten minä tulen sen liike ohjaamaan.
 Omaksi liikeksi sain jalkaprässi, ja olin todella iloinen koska liike on todella tuttu minulle. Omasta mielestä ohjaus meni loistavasti samoin sanoi myös opettajani.
 
Pojat tulivat hakemaan minua Espoosta ja päätettiin vielä käymään hetkeksi kävelyllä Seurasaaressa ja nauttimaan auringon laskusta.


Fiilis olin niin loistava näyttökokeesta etten malttanut edes menemään nukkumaan.
 Lauantaina tokana koulutuspäivänä kaikilla oli selvästi helpottunut olo ja rennompi meininki.


Nyt enää jäljellä suorittaa teoriakokeen, joka kestää 30min ja pitää vastata 60kysymykseen. Tulevana viikolla on pojan synttärit sekä pojan serkku kylässä niin ohjelma jo täynnä tulevalle viikolle. Tarkoitus myös käydä läpi vielä asioita mitkä käytiin hyvinvointivalmentaja päivinä niin sitten rauhallisena hetkenä hyppään koneelle ja suoritan sitten teoriakokeen.


                                                       
                                                                     -Dee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti